Over mij

Wat had ik graag eigenzinnig en avontuurlijk op pad gegaan …

Maar ik durfde niet. Ergens diep in mij was dat gevoel er wel. Maar ik had al vroeg geleerd dat vooral aan de kant te zetten. In plaats daarvan hoopte ik dat ik feilloos wist wat de ander nodig had. Als ik daar op in kon spelen was ik gelukkig, dacht ik.

Ik besefte dat gelukkig zijn dus van anderen afhing. Want als ik niet kon inspelen op het zorgen voor die ander ontstond er grote onrust in mij. Dat heeft lang geduurd eer dat ik dat besefte. Tot twee keer toe belandde ik in een burn-out totdat ik doorhad dat ik echt voor mijzelf moest gaan zorgen. Ik zat op het verkeerde pad. En als ik mijzelf wilde leren kennen moest ik naar binnen. Daar lag nog een behoorlijke lading die eerst moest worden opgeruimd voordat ik mijzelf kon redden.

Als ik nu naar mijzelf kijk ben ik dankbaar wat het leven mij heeft gebracht. Alles wat er op mijn pad kwam had een mooie aanwijzing naar de nog niet ontdekte plekken in mijzelf. Dat kon ik op dat moment niet zien. Pas achteraf zag ik de weg.

Nu ik weet hoe mijn innerlijk systeem werkt en ik de verantwoordelijkheid kan nemen voor wat van mij is voel ik innerlijke kracht en rust!

Mijn vakkennis is Intuïtieve ontwikkeling, Holistisch coachen en de Psychosociale therapie. Daarnaast heb ik de nodige levenservaring opgedaan die mij inzicht hebben gegeven. Graag help ik je een stukje op weg om uitdrukking te geven aan wie je bent.