Kracht van inspiratie

Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is

Je kent het vast wel, die momenten dat je erachter komt dat je midden in een sleur zit, er weinig gebeurd en je eigenlijk hunkert naar iets nieuws. Alles om je heen lijkt grijs en je verlangt weer naar kleur en inspiratie. Je kunt ze meestal wel weer ergens tegenkomen, vooral als je je daar aan kan over geven. Maar hoe meer je zoekt hoe minder je vind.

Iedereen heeft zo zijn eigen inspiratiebron waar het leven weer kleur van krijgt. De een hoort een liedje op de radio, de ander raakt geïnspireerd door de natuur, de volgende gaat helemaal op in het maken van een schilderij. Inspiratie is soms ver te zoeken, maar als ze aan de oppervlakte verschijnt, ontstaan er creatieve ideeën, je voelt waanzinnig, en ga op onderzoek hoe je vorm kan geven aan wat je inspireert. Net zolang totdat de sprankelende stroom weer een beetje afneemt en je met een voldaan gevoel kan achterover leunen.

Wat betekent inspiratie voor jou? waar haal je ze vandaan? en hoe voelt dat?

Zelf hou ik ontzettend van mijmeren. Het liefst in de vroege ochtend. Zo maar stilletjes in de schommelstoel met een bakje koffie. Mijmeren zijn de gedachten die de ochtend kleuren. Alsof een zwart-wit foto zomaar barst in alle kleuren van de regenboog. Dat zijn de juweeltjes van de dag. Ze brengen zoveel inzichten en positieve energie. Dan is mijn dag al helemaal goed!

Er staan weer inspiratieavonden op de agenda. Laat even weten als je interesse hebt!

Avonden om stil worden om de aandacht naar binnen te verleggen. De drukke gedachten van alledag wat meer naar de achtergrond te verschuiven en onze inspiratie wakker te maken. We maken gebruik van meditatie, verbeelding, focussen en schrijven. Allemaal om de innerlijke inspiratie wakker te maken.

Heb je zin om aan te sluiten, laat het even weten. Dan kan ik je meer vertellen en je uitnodigen voor inspiratie.

contact@praktijk-binnenwerk.nl of 06-23484466